Cena 850,-Kč / 2000 g / pro 2 osoby
Sabja je makedonská masová specialita připravovaná na lávovém grilu a servírovaná na šavli s dřevěným prknem. K této specialitě podáváme pečené brambory, rajčátko s cibulkou, makedonskou papriku a gravče tavče. Více o tomto pokrmu, jeho příběh a přípravu si můžete přečíst ZDE (bude doplněno).
Alergeny: 7 (mléko a výrobky z něj, 1 - lepek)
Cena 250,-Kč / 200g
Válečky z kvalitního mletého hovězího a vepřového masa, míchané se sýrem, paprikou a vepřovým pršutem a nakonec obalené v plátcích anglické slaniny. Lahoda pro chuťové buňky.
Alergeny: 7 ( mléko a výrobky z něj, 1 - lepek)
Cena 200,-Kč / 250g+1 ks klobásy
Jedná se o makedonské národní jídlo. Připravuje se z vařených fazolí, které se poté pečou. Jídlo obsahuje také cibuli, olej, papriky a různé druhy koření.
Alergeny: 1 (lepek)
Všechny tyto speciality servírujeme s mini makedonským salátkem, mini tavče gravče, grilovanými brambory a mrkví.
Cena 250,- Kč / 10ks
Jsou to malé válečky z mletého vepřového a hovězího masa, na grilu. Podáváno v domácím chlebánku s kajmakem, cibulí, ajvarem, pečenou paprikou a bukovkou.
Cena 85,-Kč / 100g
(naložené v olivovém oleji s česnekem a petrželkou)
Cena 45,-Kč / 50g
(zeleninová směs připravována z červených paprik, lilků a česneku)
Cena 245,-Kč
(prosciutto, mix sýrů, pečené papriky, výběr dobrot..)
Alergeny: 7 (mléko a výrobky z něj)