Culinary Angel

Škola vaření

 

Hledáš skvělý osobní dárek se spoustu nových zážitků pro svého partnera, partnerku, někoho z přátel nebo bys chtěl/a jednoduše udělat radost sám/sama sobě? Pak jsi tady správně!

Není to „jen“ kurz, není to „jednorázová akce“, je to něco, co si v sobě odneseš a zároveň je to i prostor zažít něco netradičního. Pojďme se společně podívat pod pokličky fenomenální gastronomie a nauč se se mnou něco nového.

A jak že  mám to "Váření s šéfkuchařem" vlastně vymyšlené?

Nejdříve se s Tebou nebo obdarovanou/ným podělím o vybavení, bez kterého by to prostě nešlo:-) Takže s trikem, zástěrou a nakonec s diplomem o absolvování kurzu počítej, tohle bude ode mě jako dárek. A můžeme začít. Nejprve bychom se seznámili s detailní recepturou vybraného pokrmu, a to od A-Z. Prozradím pár svých tipů, rad a triků a naučím vše dokonale připravit a taky naservírovat, protože i vizuální stránka jídla je neodmyslitelnou součástí samotného jídla. 

Na výběr je hned z několika variant a v případě, že si nevyberete, pokusíme se spolu vymyslet to, po čem toužíte. Kurzy se pořádají vždy v neděli od 12:00 hodin. Doba trvání kurzu +/- 4 hodiny.

V případě zájmu mě kontaktuj a vše domluvíme individuálně. Těším se na Vás. 

Sledujte nás na facebooku - ZDE.

 

 
 
 
 

PLODY MOŘE


Jako první téma kurzu jsou plody nebo také dary moře. Takže pokud jste fanouškem a příznivcem této kuchyně, pak je pro Vás výběr jasný. Po absolvování kurzu, kdy se naučíte připravit plnohodnotné menu budete připraveni zazářit i u Vás doma pro rodinu či přátele. V kurzu tedy spolu projdeme a přichystáme:

1. Příprava , čištění, ryb, krevet a mušlí, vykošťování mořských ryb a jiných lahůdek

2. Vaření teplého předkrmu: MUŠLE na "bjela/cervena buzara" (Mušle na víně)

3. Příprava hlavního chodu, který obsahuje různé druhy mořských ryb a krevet a k tomu příprava příloh "Dalmatinsko varivo" a mořské rizoto

CENA: 3 500,-Kč pro 2 osoby
(Jedna osoba vaří a pak společně s druhou osobou jíte připravená jídla.)

V této ceně je veškerý materiál, triko, zástěra a DIPLOM o absolvování kurzu vaření s šéfkuchařem. V případě, že bude strávníků více + 500,-Kč / osoba.
 
 
 

PRAVÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ 


Jako druhé téma kurzu je práce s pravou hovězí svíčkovou. Takže pokud jste fanoušek pořádného a kvalitního kusu masa, pak je pro Vás výběr jasný. Po absolvování kurzu, kdy se naučíte připravit plnohodnotné menu budete připraveni zazářit i u Vás doma pro rodinu či přátele. V kurzu tedy spolu projdeme a přichystáme:

1. Příprava a čištění hovězí svíčkové

2. Porcování a příprava studeného předkrmu

3. Příprava teplého předkrmu "Bertolucci salát"

4. Teplá příprava hlavního chodu a přílohy, Hlavní chod: Flambovaný hovězí steak s omáčkou ze zeleného sušeného pepře

CENA: 2 500,-Kč pro 2 osoby 
(Jedna osoba vaří a pak společně s druhou osobou jíte připravená jídla.)

V této ceně je veškerý materiál, triko, zástěra a DIPLOM o absolvování kurzu vaření s šéfkuchařem. V případě, že bude strávníků více + 500,-Kč / osoba.
 
 
 
 
 
 

MAKEDONSKÁ KUCHYNĚ


Toto téma je nejfamóznější a nejobsáhlejší co se našich kurzů týká. Díky tomu, že makedonská kuchyně je mi nejbližší, moje rodná, tak Vám prozradím spoustu tajemnství, povím Vám i něco o naší kultuře, stolování a stravování. Během celé doby vaření Vám bude podáváno kvalitní  Makedonské červené víno. A to jak účástníkovi vaření, tak i jeho hostům a fanouškům. U Makedonské kuchyně doporučujeme přijít pěšky nebo autobusem. Budete pod vlivem. Po absolvování kurzu, kdy se naučíte připravit plnohodnotné menu budete připraveni zazářit i u Vás doma pro rodinu či přátele. V kurzu tedy spolu projdeme a přichystáme:

1. Uvítání účastníka a přípitek Žoltou Lozovou Rakijou

2. Příprava teplých a studených předkrmů: makedonský salát, pečené papriky, plněné papriky s balkánským sýrem a brynzou, čipsy z cukety a " makedonsko makalo"

3. Hlavní chod: Gravče Tavče , Selsko Meso, Makedonska Tava. Tyto pokrmy obsahují: pečené fazole, speciality z mletých mas, speciality z vepřového, hovězího i kuřecího masa a zeleninu jako je lilek, papriky, pórek, rajčata, cuketa.

4. Smažený čerstvý banán v těstíčku.

CENA: 4 500,-Kč pro 2 osoby 
(Jedna osoba vaří a pak společně s druhou osobou jíte připravená jídla.)

V této ceně je veškerý materiál včetně rakiji a vína, triko, zástěra a DIPLOM o absolvování kurzu vaření s šéfkuchařem. V případě, že bude strávníků více + 500,-Kč / osoba.
 
 

 

 

Neváhejte se zeptat

Angel Stojanovski

+420 596 635 156
Sabja - Masová Specialita
Burgery