Jmenuji se Angel Stojanovski, na světě jsem už nějaký ten pátek a směr, kterým jsem se chtěl vydat mě zachytil již v útlém mládí. Mé vaření tedy začalo v Makedonii. Zde jsem se narodil, vystudoval gastronomii, začal se účastnit gastro soutěží a různých gastro art kurzů po celém Balkánu. Má opravdová profesionální kariéra začal zhruba okolo roku 1998, kdy jsem se vypracoval a vařil v prestižních hotelech a restauracích, nejen pro známé a vážené hosty, ale také po boku těch nejznámějších kuchařských velikánů. Zmíním zde například hotel Continental, kde jsem vařil a pracoval po boku francouzského kuchaře Jacques Barberie, což je francouzský šéfkuchař. Hodně rychle jsem se dostal na titul executive chef a vařil jsem pro francouzské velvyslance jako osobní kuchař.
Také jsem vařil například pro pana Koffi Annan a další celebrity. Během let jsem působil v Chorvatsku, Srbsku, Černé Hoře. Potom přišlo období televizních show jako Nešto Ubavo nebo Vo Ogan.
A pak roky ubíhaliy a já potkal svou životní lásku Zuzanku, se kterou jsme spojili naše cesty v jednu, přestěhoval jsem se do České republiky, kde jsme spojili její rodinné cukrářství s mým Culinary a snažíme se společně Vám všem dělat radost.
Pokud máte speciální přání, přejete si připravit výjmečný oběd nebo večeři, napište mi. Rád Vám něco vykouzlím :-) Angel
Sledujte nás na facebooku - ZDE.